‘ Yellow bird’

 acryl op linnen 80x100

‘ Monkey business ‘

 mixed media op linnen 80x100

‘ Always wear your OWN crown’

  mixed media op linnen 80x100

SOLD

           ‘Who to eat’

           acryl op linnen 80x100

                     ‘Being your Selfie’

             Mixed media op linnen 90x 200 

.             Sold

               acryl op linnen 200x90  Not  available 

Onze deelpersonen tonen en belichten de verschillende schaduwzijden van ons karakter. Soms kronkelen ze met elkaar, met als doel overgave aan het geheel.De dromerige romanticus in mij wil de felheid van kleuren en geuren van mijn blote lichaam, zo vrij als een lokvogel. De haardos wild naar achter, een dijbeen dat zich van de delta van mijn Venus strekt tot een enorme erectie. Nog naakter kan ik niet verschijnen. In parallel mijn netjes geklede versie met hoed en blouse, die de schaduwen ver van zich af wil werpen. De zon heeft nooit één schaduw gezien. We hebben liefde nodig om mens te worden.

                           Acryl op linnen 100x 150

Ik droomde een date met de dood. We spraken met fluisterende  stem over de nauw verweven relatie tussen seksueel verlangen ( Eros) en doodsdrift   (Thanatos ). Over de schoonheid, verleiding, het verbod, de overgave. Over dwangmatig dingen te doen waarvan je zelf niet begrijpt waar ze vandaan komen, waar hun oorsprong ligt. De dood bleek uiteindelijk een sympathiek knuffeldier met veel fantasie en een hart dat barsten vertoonde van geharde romantiek. Misschien is de vervulling van elke droom wel het ontwaken. Wat is de muze toch wreed voor degene die haar aanbidt.

 

 


                        acryl op linnen 100x150

Het beste bewijs van liefde is vertrouwen. Ik kijk veelal vol vertrouwen vooruit, als een stoere zeevaarster met een tatoeage, lang felrood krullend haar, een ferme boezem en een grote schram op mijn neus, die onverstoorbaar op de voorsteden van het schip, met penselen in de hand, de blauwe zee voor zich peilt. Maar ik wentel me net zo graag in het ineenkrimpen van angst als iemand mijn zelfbeeld doet wankelen, als mij de regie over mezelf ontglipt, als fijn zand door mijn uitstrekkende hand. De wanstaltige gedrochten in de donkerste kamers van mijn hart laten me een zoektocht maken naar een schoot om me in te bergen. Elke schoot maakt mij het leven lichter.

 

                acryl op linnen  80x100

Out of the box denken is het makkelijkst als je jezelf in de box bevindt. Ik ben een warm en sympathiek knuffeldier met veel fantasie en een hart dat barsten vertoont van geharde romantiek. Elke dag klik ik met mijn muis op de box die inbox heet, de inbox van mijn mails, ik absorbeer de woorden en beelden als een kurkdroge spons die met warm water in aanraking komt. Ik word er vrolijk van, loop af en toe blootsvoets naar buiten om in mijn roze setje een vreugdedansje te maken in de doos die daar in het wassende gras staat.

 

           acryl op linnen 150x100

Ik ben er van overtuigd dat we als mens uit verschillende deelpersonen bestaan. Mijn deelpersoonlijkheden willen elk een eigen plekje op de voorgrond, in dienst en ter bescherming van mijn geheel. Mijn ene hand reikt uit naar vrijheid, dat gevoel om nergens aan te hoeven ontsnappen. Lichtzinnige vergeetachtigheid is ook een vorm van vrijheid. Mijn innerlijke kind vindt die vrijheid spannend, het heeft de prachtige onschuld van de onbezoedelde kijk op de wereld behouden, dat alles goed zal komen. Corona volente. De andere hand weert de demonen af, de gezichten van boosheid en uitputting. Ik flirt optimistisch met het leven en al haar facetten. Flirten betekent: seksuele toenadering is mogelijk. Optimisme leidt tot macht.

                              acryl op linnen 90x200

Was Maria Magdalena een zondares die een leven leidde van betaalde liefde? Of was zij een begenadigd minnares die de vrije liefde praktiseerde? Die andere Maria, de Maagd, met haar mooie en serene azuurblauwe mantel en onbevlekte ontvangenis, heeft ons geleerd om barmhartig te zijn. Ik laat in de liefde alle terughoudendheid varen en predik de volle overgave. Geen matiging, geen beperking, geen tempering! 

acryl op linnen 100x150.

acryl op linnen 80x 100

acryl op linnen 80x100

SOLD

acryl op linnen 100x150

 acryl op linnen 80x100


 acryl op linnen 80x100

acryl op linnen 30x40